Nachádzate sa tu:Hlavná stránka»sm.art

Máte integrovanú zvukovú kartu (Realtek HD a pod.) a reproduktory s priestorovým zvukom 5.1 alebo 7.1 a nejdú Vám basy zo subwoofra? Ukážeme si, ako sa dá vyriešiť tento problém bez toho, aby ste kupovali drahé zvukové karty (Creative SoundBlaster a  pod.)

Dnes mi prišiel Sony 100-400mm. Nakoniec som sa po niekoľkých rokoch predsa len dočkal skla na wildlife, ktoré rýchlo ostrí vo videu ...

Sony po niekoľkých odkladoch priniesol konečne na trh nástupcu populárneho A6000 so 4k videom, väčšina problémov však, žiaľ, zostala nevyriešená.

Panasonic priniesol na trh nástupcu populárneho GX7, ktorému pridal stabilizované 4k video.

Dnes sa pozrieme na prvý a zatiaľ jediný APSC fotoaparát so záznamom 4k videa.

V krátkosti si predstavíme tohtoročné 4k fotoaparáty, ktoré majú veľké senzory a umožňujú pripojiť /majú zabudovaný zoomový teleobjektív.

Dnes sa pozrieme na prvý 4K ultrazoomový fotoaparát na trhu.

Nespokojný s plynulosťou ostrenia na blízko vo videu na G6 som sa rozhodol vyskúšať nový CSC fotoaparát Sony A6000.

Keďže moja doterajšia zrkadlovka Sony A57 uzamyká expozíciu vo videu pri zapnutom AF, rozhodol som sa kúpiť horúcu novinku na trhu - Panasonic Lumix G6.

Kvôli nespokojnosti s rýchlosťou ostrenia vo videu mojej zrkadlovky Canon 650D a nového STM objektívu som sa rozhodol, že kúpim SLT zrkadlovku. To som však netušil, o čo prídem...

«ZačiatokDozadu12DopreduKoniec»
Stránka 1 z 2